Elindult a küzdelem a tinibálványok között Elvis szerepére

Vajon ki szerepelhet Tom Hanks oldalán Baz Luhrmann életrajzi filmjében? Ki játszhatja magát a Királyt?

Ahogy arról korábban már írtunk, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge! és A nagy Gatsby ausztrál rendezőjének újabb zenés filmje a Warner Bros. stúdiónál készül, és Presley korai éveire koncentrál. A zenés életrajzi alkotásban egy résztvevő már biztos: Tom Hanks játssza Tom Parkert, becenevén Colonel (ezredes) Tom Parkert, azt a tehetségkutató ügynököt, aki felfedezte az énekest, és később is a menedzsere maradt.

Habár a műben fontos szerep jut a menedzsernek, a nagy kérdés természetesen az, ki formálhatja meg magát a Királyt, akinek a szerepére Luhrmann nem feltétlenül akar olyan hatalmas sztárt, mint Hanks. A legújabb hírek szerint pedig máris szűkült a kör, és öt fiatal színész már részt is vett egy-egy próbafelvételen a múlt héten.

Vajon Harry Styles lesz a befutó? Forrás: Mike Coppola / WireImage / Getty Images

 

A próbálkozók között olyan neveket találunk, mint Harry Styles, a One Directon nevű fiúcsapat egykori énekese, aki filmben is kipróbálta már magát (lásd Dunkirk), illetve Ansel Elgort, akit korábban többek közt a Nyomd, Bébi, nyomd!-ban láthattunk, illetve ő lesz a főszereplője Spielberg most készülő West Side Story remake-jének is.

A két tinisztár állítólag a tapasztaltabb Aaron Taylor-Johnsonnal (Ha/Ver, Vadállatok, Bosszúállók: Ultron kora), a kevésbé ismert Austin Butlerrel (akit azonban hamarosan Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodjában láthatunk) és Miles Tellerrel (Whiplash, Fantasztikus Négyes, a közelgő Top Gun folytatás, a Maverick) áll versenyben.


(via NME)