Ezek a menő arcok csinálják Az oroszlánkirályt

Az animációs klasszikus jövő nyáron érkező élőszereplős remake-jének munkálatairól maga a rendező osztott meg egy fotót.

Mint arról korábban számtalanszor írtunk már, a Disney saját rajzfilmjei élőszereplős újráinak sorozatgyártásába kezdett. A már bemutatott Hamupipőke, A szépség és a szörnyeteg, A dzsungel könyve, illetve a Barátom, Róbert Gida után a Dumbo (2019 március), az Aladdin (2019 május), Az oroszlánkirály (2019 július) és a Mulan (2020 március) című animációs filmek újragondolását nézhetjük meg.

Az eredeti Az oroszlánkirály. Forrás: port

 

Az oroszlánkirály feldolgozását az a Jon Favreau rendezi, aki a 2016-os A dzsungel könyvével már sikert aratott – és nem mellesleg az első élőszereplős Star Wars sorozat elkészítésével is megbízta a Disney. Favreau nemrégiben már a Csillagok háborúja szériáról is szivárogtatott részleteket a Twitter-oldalán, ahova most egy csoportképet rakott ki saját magáról és Az oroszlánkirály szinkronhangjairól, azaz nem kisebb sztárokról, mint Seth Rogenől, Donald Gloveről és Billy Eichnerről.

Mivel a fotó vélhetően a szinkronstúdióban készült, és Rogen Pumbaa, Glover Simba, Eichner pedig Timon hangját kölcsönzi, a Vulture tippje szerint éppen a legendás „Hakuna Matata” felvétele zajlik. Habár ez csak egy izgalmas teória, a „Hakuna Matata” hangjai előbb-utóbb biztosan felcsendülnek – a szinkronstúdió után 2019. július 18-án a nagyvásznon is.


(via Vulture)