Ezért nem nézi meg Matt Damon lánya a Good Will Huntingot

A (vélhetően kamasz)lánynak egészen vicces (és tipikus) indoka van rá, hogy ignorálja apja Oscar-díjas filmjét.

Az 1997-ben bemutatott Good Will Hunting nemcsak meghozta a nagy áttörést a sztárnak, de alkotótársával és barátjával, Ben Affleckkel együtt egy forgatókönyvírói Oscart is kaptak érte. Damon lánya ennek ellenére nem érzi úgy, hogy érdemes lenne a figyelmére.

Minderről a színész a napokban beszélt a CBS This Morning című reggeli műsorában, ahol elmondta: a (vélhetően kamasz)lány azért nem akarja megnézni a filmet, mert fél, hogy hátha jó. „Egyszerűen csak nem akar olyan filmben látni, amiről azt gondolja, jó lehetek benne. Hiszen szereti azt közvetíteni felém, hogy le se sza*ja a fejemet” – árulta el az 50 éves apa.

Damon és Barroso a 2019-es Az aszfalt királyai premierjén. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images


Matt Damon sajnos nem árulta el, melyik lányáról van szó, de nekünk van egy tippünk. A sztár 2005-ben vette feleségül Luciana Barrosót, akinek így ő neveli korábbi kapcsolatából született gyermekét, Alexiát – ő viszont már 22 éves, és amúgy sem túl valószínű, hogy ilyen pofátlan lenne egy nevelőapával.

A pár első közös lánya, Isabella 2006-ban, a második, Gia 2008-ban, a legfiatalabb, Stella pedig 2010-ben született. Szóval mi arra tippelnénk, hogy a két kamaszlány közül lehet valamelyik a Good Will Hunting-tagadó, jó eséllyel a 15, nem pedig a 13 éves, azaz Isabella, akinek nem ez volt az egyetlen gaztette. „Egyszer meg azt kérdezte tőlem, hogy emlékszem-e A fal című filmemre. Mire mondom neki, hogy annak az a címe, hogy A Nagy Fal. Erre ő:

»de Apa, semmi nagyszerű nem volt benne«”

– mesélte Damon. „Szeretem, hogy mindig tesz róla, hogy ne szálljak el” – tette hozzá.


(via Independent)