Florence Pugh elárulta: elromlott a kamera az Oppenheimer szexjelenetének forgatásán

A kamera akkor ment tönkre, amikor ő is és Cillian Murphy is anyaszült meztelen volt.

Az Universal stúdió által szervezett Oppenheimer-panelbeszélgetésen, amelyen a film három sztárja, Cillian Murphy, Emily Blunt és Florence Pugh szerepeltek, Pugh elárulta, hogy

igen kínos technikai nehézségek merültek fel, amikor a Cillian Murphyvel közös szexjelenetét kellett volna leforgatni.

 

Forrás: UIP-Duna Film

 

A színésznő, aki az Oppenheimerben a címszereplővel a házassága előtt és alatt is viszonyt folytató Jean Tatlockot alakította, így emlékezett vissza a történtekre:

A szexjelenetünk közepén elromlott a kamera, csak ezt akkor senki sem tudta. Pont akkor ment tönkre, amikor mindketten meztelenek voltunk, szóval nem volt egy ideális időzítés. (...) Ekkor besétált egy ember a szobába, és megpróbálta megjavítani a kamerát. (...) Erre én: »Mi van itt a zárral, haver?«

Pugh hozzátette, hogy nem sok másik kamera állt rendelkezésre, egyetlen egy volt az üzletben. Ezután ki kellett találniuk, hogyan javítsák meg a tönkrement kamerát. A rendező, Christopher Nolan végül elmagyarázta, hogy a kamerába érkező fényekkel volt némi probléma. Ettől a kis intermezzótól eltekintve a színésznő saját bevallása szerint remekül érezte magát a forgatáson:

Egyszerűen őrület volt, hogy a forgatáson minden ember olyan nagy tudással rendelkezett, és mindig készen állt arra, hogy ilyen filmet készítsen, nem volt egy unalmas pillanat sem. Minden csodálatos volt. Olyan érzésem volt, hogy szerencsések vagyunk, hogy a nap minden másodpercében ott lehettünk.

(via Variety)