Gonoszkodni szeretne Zendaya

Hőst már játszott, de kipróbálná magát a sötét oldalon is.

Még a sztrájkot megelőzően Zendaya interjút adott az Elle-nek, amelyben számos kérdésre válaszolt, a legbüszkébb pillanatától kezdve a legkedvesebb ételéig. Amikor megkérték, hogy írja le, milyen szerepet szeretne eljátszani, az Eufória és a Dűne sztárja így válaszolt:

"Szívesen játszanék egyfajta gonosztevőt. Megragadni a gonosz, szupergonosz vibrálást, de nem feltétlenül szuperhősös értelemben, csak érzelmileg. Általában pozitív figurákat játszom, szóval szeretnék eljátszani egy rosszat is."

Zendaya bakancslistáján szerepel a rendezés is - már ha túl tud lépni a félelmein.

A videóinterjú apropója Luca Guadagnino Challangers című filmje volt, amelyben Zendaya egy olyan tenisz szupersztárt alakít, aki szerelmi háromszögbe keveredik két rivális férfi játékossal (Josh O'Connor és Mike Faist alakításában). A dráma a Velencei Filmfesztivál nyitófilmje lett volna, és szeptemberben került volna a mozikba, de a sztrájk miatt a stúdió a halasztás mellett döntött, a premierre így 2024-ig várni kell. Zendaya másik nagyszabású, 2023-as bemutatója, Denis Villeneuve Dűnéjének 2. része, szintén késik, csak 2024. március 15-étől ülhetünk be rá.

Via: Variety