Harcművész barátnőjétől született a 79 éves Robert De Niro hetedik gyereke

Felrobbant az internet, miután kiderült, hogy a 79 éves sztár hetedszerre is apa lett.

Robert De Niro 79 évesen is kirobbanó formában van, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még idén bemutatják az Ürömapa című vígjátékát, valamint a Martin Scorsesevel forgatott Megfojtott virágok című krimijét, 

és most épp azon pörög a fél világ, hogy hetedszerre is apa lett.

 

Forrás: George Pimentel / WireImage / Getty Images

 

Az újszülött neme egyelőre nem ismert, és a boldog édesanya nevét illetően is volt némi zűrzavar a fejekben: a kétszeres Oscar-díjas színészlegenda barátnője ugyanis nem a 64 éves filmproducer Tiffany Chen, hanem a harcművész Tiffany Chen, akit 45 vagy 46 évesnek tippelnek, mivel az első ringbe szállása 1994-ben, 16 éves korában történt. A boldog pár egyébként még 2015-ben, A kezdő című vígjáték forgatásán ismerkedett meg egymással. Először 2021 augusztusában látták őket nyilvánosan együtt, évekkel azután, hogy De Niro 2018 novemberében elvált a feleségétől, Grace Hightowertől.

 

 

De Niro apasága szinte véletlenül került a média figyelmének középpontjába. Történt ugyanis, hogy színészlegenda épp a legújabb filmje, az Ürömapa kapcsán adott interjút az Entertainment Tonight Canadának, amikor is kijavította a riportert, aki hat gyermekéről kérdezte a sztárt:

valójában már hét gyermekem van.

A gólyahírt az Ürömapa másik főszereplője, Kim Cattrall is megerősítette a sajtónak:

Isten áldja meg őt, a párját. Tiffany olyan gyönyörű nő. Egyszer eljött a forgatásra a családjával, és végignézte a forgatást. Gyönyörű és édes volt. Örülök mindkettejüknek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

 

De Nirónak egyébként összesen hat gyermeke van korábbi kapcsolataiból. Az első  feleségével, Diahnne Abbott-tal az 51 éves Drena és a 46 éves Raphael szülei. Egykori barátnőjével, a modell-színésznő Toukie Smith-szel közös ikerfiai, Julian és Aaron 1995-ben mesterséges megtermékenyítéssel fogantak meg, és egy béranya hozta őket a világra. Grace Hightowerrel közös gyermekei: a 24 éves Elliot és a 11 éves Helen Grace.

(via People.com & Hitc.com)