Igazából semmi – Itt az első teaser trailer

Itt az első teaser trailer az Igazából szerelem tízperces folytatásához, de sajnos szinte semmi nem derül ki belőle.

Persze, megértjük, hiszen az egész film tíz perces hosszúságú lesz, de azért jó lett volna legalább egy jelenetbe belenézni. Azt tudhatjuk, hogy az azóta a Walking Dead oszlopos tagjává és zombimészárosává váló, Andrew Lincoln is visszatért a tett színhelyére, és megint kártyákkal szerencsétlenkedik. Na jó, nem szerencsétlenkedik, csak az Igazából szerelemből megismert módon kommunikál, azaz táblák feltartásával üzen, hogy ne felejtsük el: március 24. a Piros Orr Nap, amikor a BBC-n bemutatják a várva várt tízperces follow-upot, a Red Nose Day Actually-t. 

Emma Freud, az új kisfilm rendezőnője (és egyébként Sigmund Freud ük-ükunokája) nagy előszeretettel posztol fotókat Twitter oldalára a forgatásról, és az egyik képen még Kate Moss is feltűnik, úgyhogy a régiek mellett találkozunk majd "új" arcokkal is. 

Szinte mindenkit viszontláthatunk a kisfilmben, akit az első filmből megismerhettünk. Persze csak majdnem: Alan Rickman karakterét nem hozzák vissza, és Emma Thompson sem vett részt a forgatáson, hiszen ő volt az elhunyt színész partnere az első részben. Bár Richard Curtis, az eredeti film író-rendezője fontolóra vette, hogy írjon egy kis szerepet Thompson karaktere, Karen számára, de végül elvetette az ötletet. 

„Richard azt írta nekem, hogy »Kedvesem, Alan miatt nem írhatunk neked semmit«, mire azt mondtam, »persze, az szomorú lenne, végtelenül szomorú«” - mondta Emma Thompson.

És ha valaki ma nagyon ráér, az megnézheti délután 4-kor az eredeti filmet a Digi Filmen.