Itt a magyar Igazából szerelem

A SUHANJ! Alapítvány videója, amit az Igazából szerelem ikonikussá vált jelenete alapján készítettek, biztos sokunknak csal könnyeket a szemébe.

Ötvenezredik belépéséhez érkezett az ország első akadálymentes edzőterme, a SUHANJ! Fitness. A fogyatékkal élők és épek számára egyaránt nyitott edzőterem munkatársai emlékezetes módját választották, hogy minél több honfitársunkhoz eljuttassák a jó hírt.

Forrás: SUHANJ!

 

Az Igazából SUHANJ! című kisfilm különleges csavarral indul: az Igazából szerelemből Keira Knightley karakterét Londonban élő magyarként mutatja be, akihez ezúttal nem egy reménytelenül epekedő szerelmes, hanem a SUHANJ! edzői érkeznek, hogy betlehemeseknek álcázva magukat átadják papírlapokra írt üzenetüket.

Akinek pedig tetszik a videó, és büszke a létesítmény teljesítményére, most adományokkal is díjazhatja: a SUHANJ! ezer olyan önzetlen embert keres, aki 2500-2500 forinttal támogatná, hogy 2019-ben minden héten öt speciális iskola értelmi sérült tanulóit tudják ingyenesen fejleszteni. További részleteket minderről a www.suhanj.hu/50000 oldalon találunk.


(SUHANJ!)