Itt a Marvel Fekete párducának teaser trailere

2014-ben jelentette be a Marvel, hogy önálló filmet kap az egyik legnépszerűbb színesbőrű hőse, a Fekete párduc. Most megérkeztek hozzá az első képkockák.

Fekete párducot először még mellékszereplőként láthattuk az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben 2016-ban, de most végre ő is megkapta első önálló filmjét. A szuperhőst Chadwick Boseman alakítja: ő játszotta a legendás Jackie Robinsont az A 42-es című, 2013-as filmben, és A James Brown sztori című, szintén életrajzi filmben ő volt James Brown.

 

 

Az akciófilmet Ryan Coogler rendezi, az akciók mellett azonban – remélhetőleg - lesz némi gondolkodnivaló is a filmen, hiszen szóba kerül a gyarmatosítás és a monarchia témaköre. A karaktert - akinek „polgári” neve T’Challa, és egy kitalált afrikai nép, a Wakandák uralkodója - Stan Lee és Jack Kirby 48 éve találta ki, és azóta több saját képregény sorozatot is kapott, és a Bosszúállók csapatának régi tagja.


A trailer azzal kezdődik, hogy Andy Serkins és Martin Freeman Wakandáról beszélgetnek, melyről kiderül, hogy a város tulajdonképpen a legendás Eldorádó: Serkin karakteréről pedig megtudjuk, hogy ő az egyetlen, aki látta a várost, és élve kikerült onnan.

A film első plakátján Boseman, vagyis a Fekete párduc egy trónon ül, a sajtóközlemény szerint pedig "olyan félelmetes konfliktusba kerül, amely veszélyezteti Wakandát és az egész világot”. A narrátor szavai sem sejtetnek túl sok jót: „nem sokára csak hódítók és meghódítottak lesznek”. Majd megjelenik egy felfegyverkezett csoport, és esélyes, hogy invázióra készülnek. A premier 2018 februárjában lesz.

via Guardian

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu