Itt a Pókember: Nincs hazaút magyar szinkronos előzetese!

A közel háromperces teaserből kiderül, hogy a decemberben érkező folytatásban lelepleződik Peter Parker személyazonossága. És felbukkan egy csomó ismerős arc a múltból – barátok és ellenségek egyaránt.

A trailer elején Peter (Tom Holland) és barátnője, MJ (Zendaya) egy tetőn lazulnak, de az idill nem tart sokáig, hiszen nyilvánosságra hozzák, hogy Pókember valójában Peter Parker. Ezt követően pedig elszabadul a pokol: a rendőrség Mysterio meggyilkolásával vádolja hősünket, az emberek pedig egyszerűen megvadulnak a fiú jelenlétében.

Peter ezért Doktor Strange-hez (Benedict Cumberbatch) fordul segítségért, aki varázslattal próbálja elérni, hogy az egész világ elfelejtse, hogy a fiú azonos Pókemberrel.

A főhős okvetetlenkedése miatt azonban zavar támad a tér-idő kontinuumban, és a torzulás beláthatatlan következményekkel jár.


Ezzel párhuzamosan

felbukkannak Pókember régi ellenségei is:

Doktor Oktopusz (Alfred Molina) személyesen is beköszön a teaserben, azt pedig a film stáblistájából is lehet tudni, hogy Jamie Foxx ismét eljátssza Electrót.

Az igazi meglepetés azonban Zöld Manó megjelenése, mivel őt nem sorolják fel az IMDb-n a szereplők között – az előzetesben személyesen nem is jelenik meg, felbukkan viszont egy tökbomba, a figura jellegzetes fegyvere, így várhatóan Willem Dafoe is szerepel majd a Pókember: Nincs hazaútban, amit december 16-án mutatnak be a magyar mozik.


(via IGN Hungary, Independent)