James Cameron elkezdte írni egy új Terminátor-film forgatókönyvét

De előtte még meg akarja várni, hová fejlődik a valóságban a mesterséges intelligencia.

James Cameron a Dell Tech World nevű geek rendezvényen elárulta, hogy 3 hónappal ezelőtt elkezdett dolgozni egy új Terminátor-film forgatókönyvén, de egyelőre félretette, mert először

szeretné látni, hová fog fejlődni és mit fog művelni a mesterséges intelligencia a valóságban.

A hírt a közönség soraiban ülő Rod Mercado közölte a Twitteren.

A mesterséges intelligencia kutatása azonban öntanuló képességének köszönhetően jelenleg olyan gyors ütemben fejlődik, hogy mire Cameron ki tudja, hány új Avatar után végre nekiállna a következő Terminátor-filmnek, amelyben megint öntudatra ébred a Skynet, és el akarja pusztítani az emberiséget, az abban leírtak már okafogyottá válhatnak.

Mesterséges intelligenciával írattunk cikket a Last of Usról

Bár a Jasper nevű, marketinges reklámszövegekre kifejlesztett AI valóságos közhelyszótárat zúdított ránk, meglepően jól tud magyarul, és az aktuális trendekkel is abszolút képben van.

Tovább


Arnold Schwarzenegger viszont pont pár hete nyilatkozott úgy, hogy ő a maga részéről lezártnak tekinti a Halálosztó-franchise-t, és nem kíván több folytatásban részt venni:

Hangosan és világosan megkaptam az üzenetet, hogy a világ már tovább akar lépni a Terminátoron. Valakinek elő kell állnia egy jó ötlettel.


(Unilad)