Jennifer Lawrence elmesélte, milyen volt Darren Aronofskyval járni

Filmforgatáson jöttek össze, de nagyon nehéz volt, hogy a szabadidejükben is a filmről beszélgettek.

Egy hete írtuk meg, hogy szétment a hollywoodi sztárpár: Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky többé már nincsenek együtt. A 27 éves, Oscar-díjas színésznő most a Variety magazinnak mesélte el, milyen nehéz volt egy ismert rendezővel együttélnie, aki ráadásul 21 évvel idősebb nála.

Fotó: Robin Marchant / Stringer / Getty Images

 

Lawrence és Aronofsky a legutóbbi közös filmjük, az anyám! forgatásán habarodtak egymásba (megesik az ilyesmi Hollywoodban, nemrég mi is írtunk öt ilyen esetről), de akkor nem kürtölték világgá. Az viszont, hogy egy közös munka során jöttek össze, és a forgatás után is minden időt együtt töltöttek a film promóciós körútja miatt, erősen rányomta a bélyegét az egész kapcsolatra. A színésznő így emlékezett vissza az exére:

Egy rendezővel járni teljesen más, hiszen minden időnket együtt töltjük a munka miatt. Viszont nekem egy hotelbe visszatérve az utolsó dolog, amiről beszélgetni akarok, az a közös filmünk. Ő viszont nagyon szeret beszélni a filmjeiről.

Jennifer Lawrence saját bevallása szerint nemcsak a kettejük közti két évtizednyi korkülönbség zavarta, de azt a kettősséget is nagyon rosszul élte meg, hogy egyrészt mindenben támogatni akarta a párját, másrészt a háta közepére kívánta a filmjükről való elmélkedést. Nagyon sokszor jutott eszébe az, hogy

az Isten szerelmére, lehetne, hogy egyetlen percig ne az anyám!-on agyaljunk?

Lawrence-t a közös filmjükre kapott negatív kritikák is megviselték. Ő ugyanis úgy látta, hogy azok a kritikusok, akik nem szerették a filmet, azok kifejezetten gyűlölték és a földbe döngölték. A színésznő egy idő után azt vette észre magán, hogy ha elolvasott egy kritikát, automatikusan védekező, mentegető pozícióba helyezkedett – pedig szerinte ennek a filmnek nem volt szüksége védelemre és mentegetőzésre. (via Digital Spy)