Jön a Menekülő ember rebootja az egyik legizgalmasabb új hollywoodi sztárral

A rendező sem akárki: a Haláli hullák hajnalát jegyző Edgar Wright.

1987-ben mutatták be a Stephen King regényén alapuló Menekülő embert Arnold Schwarzenegger főszereplésével. A könyv, amelyet King először Richard Bachman álnéven publikált, a 2025-ös év disztópikus Amerikájában játszódik, főszerepben az ártatlanul elítélt Ben Richardsszal, aki kap egy utolsó lehetőséget: szabad prédaként részt vehet a "Menekülő ember" című élő televíziós show-műsorban, ahol boldog-boldogtalan az ő bőrére vadászik.

Schwarzenegger egykori szerepét Glen Powell kapta meg, a rendező Edgar Wright lesz, és a produceri feladatokat is ő látja el Nira Parkkal és Simon Kinberggel együtt.

Powellt legutóbb Sydney Sweeney oldalán láthattuk a nálunk is nagy sikert aratott Imádlak utálni című romantikus vígjátékában, amely világszerte több mint 200 millió dolláros bevételt hozott. Legközelebb a Richard Linklater által rendezett, Hitman című akcióvígjátékban lesz látható, amelynek társírója és társproducere is volt. A film június 7-én kerül fel a Netflixre.

Powell hamarosan az 1996-os Twister új verziójában is látható lesz Daisy Edgar-Jones oldalán. A Lee Isaac Chung által rendezett film 2024. július 19-én kerül a mozikba.

Via: Deadline