Jön a Michael Jackson-film

A Bohém rapszódiához hasonló produkcióra lehet számítani.

A Lionsgate és a Bohém rapszódiát is jegyző Graham King gyártásában életrajzi film készül Michael Jacksonról.

A John Logan (Aviátor, Gladiátor) által írt szkript már 2019 kész volt (ebben az évben mutatta be az HBO a Jackson pedofilbotrányát boncolgató Neverland elhagyását), de akkor még nem állt stúdió a produkció mögött. A film az alkotok ígérete szerint egy „mélyre hatoló portréja lesz a »pop királyaként« ismertté vált bonyolult személyiségnek. Életre kelti Jackson legikonikusabb fellépéseit, és betekintést nyújt a zenész alkotói folyamatába és a magánéletébe is.”

Forrás: HBO

 

A Michael bemutatja a kezdeteket is, ahogy a zenész eljutott a The Jackson Five-tól a szupersztárságig, és kitér a jogi küzdelmeire is a gyerekmolesztálási ügyek kapcsán.

A producerek közt ott van a Michael Jackson-hagyaték két társvégrehajtója, John Branca és John McClain is, így a Michael jó eséllyel kesztyűs kézzel fog nyúlni a legendás zenész életének botrányosabb fejezeteihez.

Logan és King korábban már dolgoztak együtt a Scorsese-féle Aviátoron, utóbbi pedig egy másik zenés filmet is előkészít éppen, főszerepben a Bee Geesszel.

Via: THR