Keira Knightley egy igazi zenebohóc

Eljátszotta a fogán a Despacitót, és egy nagyon vicces sztorit is mesélt az Igazából szerelem forgatásáról egy talkshow-ban. Nézd meg a videót!

A színésznő a napokban a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, ahol szóba került 3 és féléves kisfia, és annak édesapja is, aki történetesen zenész (James Righton a neve). Innen csakhamar arra terelődött a szó, vajon Knightley játszik-e valamilyen hangszeren. A színésznő nemmel válaszolt, de eldicsekedett vele, hogy a fogaival viszont bármit eljátszik – és ezt be is bizonyította.

A közönség pedig még fel sem ocsúdott a – Fallon kívánságára a – Despacito című világsláger fogon való eljátszásából, amikor a sztár egy illúzióromboló sztorival sokkolta le őket az Igazából szerelem című romkom forgatásáról. A forgatás idején a jelenleg 33 éves Knightley még csak 17 volt, és hát tomboltak a hormonjai, így pont akkor jött ki egy hatalmas pattanás a homlokán.

Juliet megformálása kis szerep volt, mindössze két hetet vett igénybe, ezért emiatt nem halasztották el a felvételt. Így a szóban forgó jelenetben, amikor a lány és Andrew Lincoln karaktere együtt megnézik az esküvői videót, egy ragyogó vezércselhez folyamodtak.

Forrás: UIP-Duna Film

 

„Életem legnagyobb pattanása nőtt a fejemre, amikor ezt a jelenetet felvettük. Ez egy elég fontos jelenet, ugye, én meg úgy néztem ki, mintha még egy fej nőtt volna ki a fejemből. Megpróbálták lesminkelni, trükköztek a világítással, de semmi sem segített. Ekkor került a sapka a képbe” – árulta el a kulisszák mögötti titkot a sztár. Ahogy Jimmy Fallon mondta: biztos, hogy most már soha nem fogjuk tudni ugyanolyan szemmel nézni a filmnek ezt a részét, mint eddig.


(via Entertainment Weekly)