Keira Knightley megint bemutatta bizarr tudományát

Ezúttal egy (természetesen a koronavírus elleni küzdelem támogatására indított) jótékonysági akció keretében mutatta meg az egyetlen vicces trükköt, amire saját bevallása szerint képes.

A Karib-tenger kalózai sztárja is részt vett az Egészségügyi Világnap keretében a koronavírus elleni küzdelem jegyében rendezett jótékonysági akcióban, a Hope From Home-ban. A még április 7-én lezajlott livestream esemény során készült videót a napokban megosztották a Red Nose Day USA Instagram oldalán – így mi is megnézhetjük-meghallgathatjuk, ahogy Knightley a fogain zenél.

„Arra gondoltam, valami szórakoztató dolgot fogok csinálni. (…)

Szóval eljátszok valamit a fogaimon, ami az egyetlen vicces trükk, amit meg tudok csinálni”

– konferálta fel saját magát a színésznő, majd eljátszotta a Beatles Yesterdayét, az ujjaival a szájába nyúlva, és ott a fogait kocogtatva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Our friend Keira Knightley shared an interesting talent during a #HopeFromHome livestream last week. Try not to get this song stuck in your head. See more highlights like this in the link in bio!

Red Nose Day USA (@rednosedayusa) által megosztott bejegyzés,

„Köszönjük mindenkinek, aki a frontvonalban dolgozik, és az orvosi csapatoknak is, akik olyan keményen küzdenek jelenleg is” – mondta a produkció végén, majd adakozásra buzdította a nézőket. Knightley egyébként nem először mutatja be ezt a különleges mutatványát: bő egy éve a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, ahol a Despacitót nyomta el ezen az elég bizarr módon.

A színésznő mellett azért olyanok is beszálltak a világjárvány elleni harcba, akik valóban tudnak zenélni. A One World: Together At Home nevű virtuális koncertsorozat keretében közel 128 millió dollárt gyűjtöttek világszerte az egészségügyi dolgozóknak, olyan zenészek közreműködésével, mint Paul McCartney, Lady Gaga, Taylor Swift vagy a Rolling Stones.


(via NME)