Kiderült, miért tapsolt olyan idétlenül Nicole Kidman az Oscar-gálán

Igen, kicsit már mi is unjuk az Oscar-gálával kapcsolatos híreket, de emellett nem mehettünk el szó nélkül! A színésznő magyarázatot adott a megmagyarázhatatlanra.

Bár nem pont Nicole Kidman tapsolása volt az idei Oscar-gála legfurcsább pillanata, de azért ez is benne volt a top 5-ben. Egész gif-áradat készült az inkriminált tapsstílusról: a színésznő csak a tenyereit érintette össze, az ujjait távol tartotta egymástól. (Kísértetiesen hasonlít iskoláskorom kémiatanárnőjének indokolatlanul hosszú ujjaira, de ez mellékes.)

 

Kidman most egy rádióinterjúban magyarázatot adott a furcsa tapsra: félt, hogy kárt tesz abban a - 119 karátos Harry Winston-ékszerkollekciójának részét képező - óriási gyűrűben, amit viselt a díjkiosztón - írta meg a huffingtonpost.com.

„Valóban borzasztó volt, azt gondoltam: tapsolni akarok, nem akarok nem tapsolni, melyik a rosszabb?” - mondta. „Tényleg nehéz volt, mert volt egy hatalmas gyűrűm, ami nem is az enyém, de gyönyörű volt, és féltem, hogy kárt teszek benne.”

És most morzsoljunk el egy könnycseppet, hogy ekkora problémákkal kell szembesülnie az Oscar-díjas színésznőnek. Nem lennénk a helyében. (De.)