Kiderült, mikor fog az új Csupasz pisztolyban ökörködni Liam Neeson

A Paramount a további terveit is bejelentette, jön többek közt Robbie Williams filmje is.

A Paramount Pictures szerdán bejelentette több készülő filmjének megjelenési dátumát, köztük a Csupasz pisztoly rebootját. Az Akiva Schaffer (Popsztár: Soha ne állj le, Kertvárosi kommandó, Chip és Dale: A Csipet Csapat) rendezésében és Liam Neeson főszereplésével készült film 2025. július 28-án kerül a mozikba.

Az 1988-as eredeti Csupasz pisztoly 35. évfordulója alkalmából David Zucker rendező és Pat Proft forgatókönyvíró elmondták, hogy korábban már írtak egy forgatókönyvet egy negyedik, soha el nem készült filmhez.

Lehet, hogy kijön, és lehet, hogy nagyszerű lesz - és örülök is majd neki -, de az biztos, hogy nekem kellene megírnom"

- mondta Proft a rebootról, hozzátéve, hogy őt és Zuckert "teljesen kizárták belőle".

A Paramount azt is bejelentette, hogy a Mancs őrjárat 3. 2026. július 31-én kerül a mozikba, a Mancs őrjárat: A szuperfilm után, amely globálisan több mint 200 millió dollárt szedett össze.

Egy másik animációs film, a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatása Jeff Rowe rendezésében 2026. október 9-én debütál.

A stúdió naptárában többek között a Jack Quaid és Amber Midthunder főszereplésével készült Novocaine is szerepel, amely 2025. március 14-én kerül a mozikba. Robert Olsen és Dan Berk rendezőpáros akciófilmjében Quaid egy bankigazgatót alakít, akinek a fájdalomérzetre való képtelensége előnyére válik, miután kirabolják a bankját.

A Dakota Fanning főszerepelte Vicious 2025. augusztus 8-án kerül a mozikba. Bryan Bertino saját forgatókönyve alapján rendezte a filmet, amely egy olyan nőről szól, aki egy rejtélyes ajándékot kapva az életéért küzd egy megrázó éjszaka során.

A Better Man című eredeti musical Michael Gracey (A legnagyobb showman) rendezőtől 2024 karácsonyán kerül a mozikba limitált időre, majd 2025. január 17-én szélesebb körben is. Az életrajzi film főszereplője Robbie Williams brit énekes, aki saját magát alakítja.

Via: THR