Kijött egy tonnányi új kép a Ragadozó madarak, és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulásához

A brazilok Comic Conján ráadásul egy új trailert is bemutattak.

December 5-én startolt el Sao Paolóban a CCXP, azaz a Comic Con Experience. Ez Brazília saját Comic Conja, ami akkora durranásnak számít, hogy nem kisebb sztárok tartottak szekcióülést az első napon, mint Margot Robbie, valamint a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című képregényadaptáció többi főszereplője, valamint a rendező, Cathy Yan! A szerencsés brazil rajongók ráadásul nemcsak egy új trailert láthattak, de a film nyitójelenetét is levetíttették nekik. Utóbbiban Harley elmeséli, hogy már szakított Jokerrel, és most, hogy már szabad, elintézheti a Gothamben félbemaradt ügyeit. Rögtön ezután görkorcsolyázva fejbe kólint néhány embert, majd ellop egy 18 kerekes kamiont, és belehajt vele az Ace Vegyiüzembe, ami végül felrobban, majd furcsa, zöld lánggal kiég (ugye Harley és Joker is ebben a gyárban tett szert a fehér fizimiskájára). Ezután a film videóklippszerű vágásokkal bemutatja a többi Ragadozót is.

 

A CCKP-hez időzítve új karakterposztereket mutatott be a Warner a Ragadozó madarakhoz. Ezek leginkább olyanok, mintha Botticellitől a Vénusz születését Dalí feldobta volna néhány pszichedelikusan őrült figurával. Az elsőn Harley Quinn látható, kedvenc hiénája társaságában:

Ő itt Fekete kanári, akit Jurnee Smollett-Bell alakít:

Mary Elizabeth Winstead alakítja a Vadásznőt, aki Batman egyik segítője (nem véletlenül, hiszen ő is ugyanúgy szuperképességek nélkül, az erejében, a harcművész képességeiben és a kütyüiben bízva üldözi a éjjelente a bűnt Gotham utcáin).

Ella Jay Basco alakítja Cassandra Caint, aki itt egy zűrös tinilány, de az eredeti DC-képregényekben egy időben ő volt Batgirl.

 Rosie Perez Renee Montoyát, az elszánt gothami nyomozónőt alakítja a filmben.

A film főgonosza Ewan McGregor lesz, ő alakítja a gothami alvilág királyát, Fekete Maszkot:

ő pedig itt Viktor Zsasz (Chris Messina), a DC-képregények hírhedt bérgyilkosa, aki Fekete Maszknak végzi el a piszkos munkát.

A Warner rendhagyó képregényfilmjét 2020. február 6-tól vetítik a hazai mozik. (via Thewrap.com)