Korán örültünk, még nincs kész az Alien: Awakening forgatókönyve

Valaki túl lelkes volt, amikor az LV-426-os bolygóról meg a Mérnökökről pletykált. Lehet, hogy nem is lesz új Alien-film!

Korán örültünk csütörtökön, amikor itt a Port.hun is megírtuk: Ridley Scott nem hagyja kimúlni az Alien franchise-t, kész az Alien: Awakening forgatókönyve, visszatér benne Michael Fassbender Davidje, a hórihorgas Mérnökök népe és az LV-426 bolygó is!

A valóság viszont ezzel szemben az, hogy John Logan nincs még kész a forgatókönyvvel, Ridley Scott és a Fox jelen állás szerint nem akar folytatást a Covenant és a '79-es Alien közé, így tehát nincs is értelme arról beszélgetni, hogy visszatér-e a David, a Mérnökök népe meg z LV-426 bolygó...

Ezt egy meg nem nevezett, produkcióközeli forrás állítja, aki szerint csak annyi igaz a sztoriból, hogy Ridley Scott és John Logen már passzolgattak egymásnak mindenféle ötleteket, de ezen a ponton még senki sem tudja kijelenteni biztosra, hogy lesz is mozifilm. Nem csoda, hogy ekkora a tanácstalanság a Fox háza táján, hiszen a Neill Blomkamp-féle Alien 5-öt kiütő Covenant nem hozta a várt számokat: mindössze 240,8 millió dollárt kapart össze a mozikban, ami harmatgyenge egy Star Wars-folytatáshoz vagy egy Marvel-blockbusterhez képest. A nyáron meglebegtetett Alien tévésorozatról viszont megint elkezdtek pletykálni a geek szakportálok... (via Movieweb)