Lady Gaga élvezettel figyelte, ahogy Bradley Cooper zenésszé válik

Nézd meg a Csillag születikhez készült exkluzív kisfilmet!

Október 4-én mutatják be a magyar mozik a Csillag születik című zenés klasszikus (újabb) remake-jét, amelyben a Másnaposok sztárja játssza a kiégett rockzenészt, aki felfedez egy csodálatos tehetségű fiatal énekesnőt (őt az új filmben Lady Gaga hozza) – és persze bele is szeret.

És miközben ez a film Lady Gaga főszereplői bemutatkozása, zenei téren nyilvánvalóan sokkal képzettebb Coopernél, így a színésznek alapos felkészítésre volt szüksége.

„Igazi élvezet volt figyelni, ahogy zenész lett belőled”

– mondja a kisfilmben az énekesnő a sztárnak.

A kisfilmben Lady Gagán és Bradley Cooperen kívül Mark Ronson énekes-producer és Lukas Nelson, a Lukas Nelson & Promise of the Real nevű zenekar frontembere is megszólal: utóbbi művész azért érdekes, mert a Csillag születikben ő játssza a Cooper által alakított zenész, Jackson Maine bandájának egyik tagját, így a forgatás során a színész az énekesnő mellett vele is szorosan együttműködött.

Bradley Cooperre egyébként – aki az eredetileg direktornak kiszemelt Clint Eastwood biztatására a férfi főszerep mellé a rendezést is elvállalta – nem kisebb feladat várt, mint hogy megtanuljon énekelni és gitározni, sőt saját dalokat is írt a filmbe. A fentebb látható kisfilmben elmeséli, hogy hónapokig dolgozott együtt egy énektanárral, hogy minél tökéletesebb legyen a hangja. Ami pedig a gitárt illeti, a sztárnak az volt a célja, hogy Neil Youngra emlékeztessen a játéka – hamarosan kiderül, hogy sikerült-e a sztárnak nagyra törő terve...


(via NME)