„Majd’ összesz*rtam magam!” – itt vannak az első vélemények az új Alien-filmről

Úgy tűnik, mindenki kellemesen csalódott a Romulus-ban.

Az űrben senki sem hallja a sikolyod – szólt az első, 1979-es Alien tagline-ja, de mi már halljuk a visszhangot, amit az új film ver. Az Alien: Romulus (hál’ isten elengedték, hogy beleszuszakolják a címbe a „halált”) az első rész, és az 1986-os második rész, A bolygó neve: Halál közt játszódik, és az előzetesek alapján olyan hangulatot ígér, mint Ridley Scott eredetije, A nyolcadik utas: a Halál. Most pedig befutottak az első reakciók is a filmről.

„Örömmel jelentem, hogy az Alien: Romulus-tól majd’ összeszartam magam. Okos, vicces és ijesztő – az Alien-rajongók imádni fogják”

 

„A szuka visszatért. Szkeptikus voltam, de ez simán az egyik legjobb rész a franchise-ban. Fede Alvarez nem okoz csalódást, az effektusok annyira jók, hogy rémálmaim lettek tőle.”

 

„Hölgyeim és uraim, az Alien: Romulus messze az év legjobb filmje, sőt a franchise legjobbja, és az új kedvenc horrorom. Alig várom, hogy újra láthassam, és a világ is úgy élvezhesse ezt a remekművet, mint én ma este.”

 

„Az Alien: Romulus Scott félelmetes klausztrofóbiáját és Cameron mészárlásait szövi egybe: egy olyan Alien-film jött létre, ami méltó az elődeihez, de önállóan is megállja a helyét.”

 

„Fede Alvarez tökéletes választás. Ha keményvonalas Xenomorph-rajongó vagy, bízz bennem – NEM fogsz csalódni! A fiatal szereplőkkel kapcsolatban voltak kétségeim, de ember, NAGYOT TÉVEDTEM!”

 

Természetesen a Portra is hamarosan érkezik az Alien: Romulus-kritika!

 

(via Uproxx, Variety)