Majdnem Freddie Mercury is megjelent a Rocketmanben

És az Elton John-életrajzi filmben is Rami Malek játszotta volna.

Izgalmas crossover lehetőségéről számolt be Dexter Fletcher, a Rocketman rendezője, aki ugyanaz a direktor, aki a Bohém rapszódiában is átvette a feladatot a menesztett Bryan Singertől.

„Egy ponton volt egy olyan ötlet, hogy Elton bemegy egy étterembe az anyukájával, és arra gondoltam, esetleg

John Reid (aki Elton John és Freddie Mercury menedzsere is volt) és Freddie ott ülhettek volna egy másik asztalnál, és odaintegetnek egymásnak”

– mesélte Fletcher a Gay Star Newsnak.

„Csodálatos lett volna, de végül is nem csináltuk meg. Kicsit túl bennfentesnek éreztem. Végül is nem egy mozis univerzum megteremtésére kértek fel!” – tette hozzá az alkotó szerényen. John Reidet egyébként a Bohém rapszódiában Aidan Gillen játszotta, a Rocketmanben pedig Richard Madden – további vicces egyezés, hogy mindkét színész szerepelt a Trónok harcában is: előbbi Kisujjat, utóbbi Robb Starkot alakította.

De amennyiben a kis bónusz jelenet összejött volna, az biztos, hogy Freddie Mercuryt a Rocketmanben is Rami Malek formálta volna meg, hiszen felesleges lett volna emiatt egy másik színészt felkérni – és persze ez is tovább erősítette volna a crossovert. A Rocketman főhőse, Elton John egyébként elmesélte, hogy nagyon nehéz volt a számára megnézni a saját magáról készült életrajzi filmet. „Arra gondoltam: Istenem, ezt nem akarom még egyszer átélni” – nyilatkozta az énekes.


(via NME)