Majdnem visszavonult A vezércsel sztárja

Anya Taylor-Joyt teljesen összetörte, amikor visszanézte saját játékát A boszorkány című horrorfilmben – annyira, hogy azt gondolta, inkább nem színészkedik többet.

A még mindig nagyon fiatal színésznő kvázi gyerekszínész volt, amikor eljátszotta a független horror főszerepét (19 éves volt a hivatalos premier idején, azaz 2015-ben), ami egy csapásra meghozta számára a nagy áttörést és a sztárrá válás lehetőségét. Pedig egy hajszálon múlt, hogy így alakult.

Egy új interjú tanúsága szerint Taylor-Joyt egyszerre ijesztette meg az, hogy

nagyon furcsának találta, hogy egy hatalmas filmvászon méretében látja viszont az arcát,

amit nem tudott kezelni, illetve az, hogy elégedetlen volt a saját játékával.


„Robert Eggers (a film rendezője) megmutatta nekünk a filmet úgy két órával a közönség számára tartott vetítés előtt (a Sundance Filmfesztiválon), és teljesen összetört a dolog.

Arra gondoltam, hogy inkább nem is játszom többet.

Még mindig rám tör a hidegrázás, ha belegondolok. Úgy éreztem, hogy cserben hagytam azokat az embereket, akiket a legjobban szeretek a világon, és hogy elrontottam” – mesélte a színésznő. „És ez az élmény ráadásul a torkomra fagyasztotta a szót is, és hiába akartam, nem tudtam kommunikálni, nem tudtam beszélni, csak sírtam. Egyszerűen nem tudtam feldolgozni, hogy olyan nagyban látom az arcomat” – tette hozzá.

Az ifjú tehetség hálistennek végül mégsem fordított hátat a színészetnek, és közvetlenül Eggers művészhorrorja után M. Night Shyamalan Széttörve című zsánerfilmjében szerepelt, ami megnyitotta számára Hollywood kapuit is, majd jött A vezércsel című Netflix-szenzáció, hamarosan pedig eljátszhatja pályája eddigi legnagyobb szerepét: a fiatal Furiosát a Mad Max – A harag útja előzményfilmjében. Előtte ráadásul A boszorkány rendezője, Robert Eggers újabb filmjében, a The Northman című viking bosszúthrillerben is szerepel.


(vie IndieWire)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu