Megvan az új Bond-lány is?

Rami Malek főgonosza mellé még egy Oscar-díjas művész kerülhet be a most készülő filmbe.

Felpörögtek az események a 25-ös sorszámú 007-es film háza táján. Múlt héten jelentették be, hogy a film munkacíme Shatterhand, és egyre biztosabbá válik az is, hogy a gonosz karaktert a Bohém rapszódiáért frissen Oscarral jutalmazott Rami Malek fogja játszani Daniel Craig Bondja oldalán (a színész most utoljára bújik a szuperkém szmokingjába).

A legújabb információk szerint pedig a producerek egy másik Oscar-díjas sztárt, a 12 év rabszolgaságért díjazott Lupita Nyong'ót akarják megszerezni a női főszerepre. Sajnálatos módon azonban a színésznő csapata arról tájékoztatta a filmeseket, hogy a projekt nem férne bele Nyong’o időbeosztásába – így újabb bizonytalansági tényező került be a hányatott sorsú produkcióba.

Lupita Nyong'o az idei Golden Globe-on. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A film forgatása végre-valahára április 6-án kezdődik, Londonban, miután a készítők újraíratták a forgatókönyvet a múlt ősszel felkért Cary Joji Fukunagával, aki a nem sokkal azelőtt menesztett író-rendezőt, Danny Boyle-t váltotta.

Az alkotócsere miatt természetesen csúszott a premier is: az eredetileg 2019. november 8-ra betervezett alkotás premierjét első körben 2020. február 14-re halasztották, majd a végső dátum 2020. április 8-ra módosult. A sztoriról egyelőre mindössze annyit tudni, hogy Bond karaktere egy olyan ívet jár majd be, amellyel a Casino Royale-ban megkezdett úthoz térnek vissza. Ami pedig Lupita Nyong'ót illeti: ha a Bond filmbe nem is kerül be, a magyar mozikban március 21-én debütáló Mi című horrorban, a Tűnj el!-t rendező Jordan Peele új alkotásában biztosan megnézhetjük.


(via Independent)