Megvan az új Superman

Nem egy nagy név.

Tavaly decemberben derült ki, hogy hiába szeretné Henry Cavill folytatni a szuperhősködést, szögre kell akasztania Superman köpenyét, a Warner/DC fő tótumfaktumának kinevezett James Gunn (A galaxis őrzői) ugyanis egy fiatalabb színészt szeretne látni a szerepben.

Tényleg kicsinálják Henry Cavill Supermanjét

Elég nehéz ezt most feldolgozni a színésznek, miután nemrégiben a stúdió jóváhagyásával jelentette be, hogy visszatér az Acélemberként. A Warner/DC fő tótumfaktumának kinevezett James Gunn-nak azonban más tervei vannak…

Így történt

 

Cavill a 2013-as Az acélemberben debütált Supermanként, majd a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (2016) és Az Igazság Ligája (2017) (és annak 2021-es rendezői változata), című filmekben is eljátszotta a szerepet.

A DC Studios kedden jelentette be, hogy David Corenswet lesz az új Acélember, Rachel Brosnahan pedig a szerelmét, Lois Lane-t alakítja majd.

A 29 éves Corenswet gyerekszínészként számos színházi produkcióban szerepelt, és 2016-ban végzett a Julliardon. 2018-ban kapott egy kisebb szerepet a Kártyavárban, az áttörést pedig a szintén netflixes A politikus című sorozat hozta el a számára, de szerepelt Ryan Murphy másik szériájában, a Hollywoodban is. A színésznek nemrégiben visszatérő szerepe volt az HBO Miénk a város című sorozatában, és játszott a Netflix Nézz mindkét irányba! című filmjében és az A24 stúdió horrorjában, a Pearlben.

Forrás: Getty Images

 

A 32 éves Brosnahan leginkább az Amazon Prime népszerű, A csodálatos Mrs Maisel című vígjátéksorozatának főszerepéről ismert, de játszott The Courier (2020) és az I'm Your Woman (2020) című filmekben is.

A páros a 2025-ben érkező Superman: Örökségben debütál majd, amelyet a DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn rendez. Ez lesz az első film a rebootolt DC-univerzum új korszakában, amelyet a Matt Reeves-féle Batman 2. része követ majd 2025 októberében.

A film a hírek szerint a fiatal Superman történetét meséli majd el, aki a kansasi Smallville-ben felnőve próbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét az emberi neveltetésével.

Superman szerepére Nicholas Hoult (Nagy Katalin – A kezdetek) és Tom Brittney (Grantchester) is esélyes volt, míg Lois Lane szerepére Emma Mackey-t (Szexoktatás) is Phoebe Dynevort (Bridgerton) is meghallgatták.

via: The Independent / THR