Megvan Ben Affleck utódja az új Batman-filmben?

Egy igazi szupersztár veheti át a feladatot a rendezés után színészként is leköszönő művésztől.

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy Affleck megerősítette: a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája első és második része után nem fogja többé eljátszani a szuperhőst – így a kezdeti tervek után, miszerint egy önálló Batman-filmnek ő írta volna a forgatókönyvét, és ő is rendezte volna, ez is kútba esett.

A nemes egyszerűséggel The Batman címet viselő, és Bruce Wayne fiatal éveire koncentráló alkotás új forgatókönyvíró-rendezője Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború), aki Frank Miller The Batman: Year One című képregénye alapján dolgozik.

Robert Pattinson. Forrás: Rachel Luna / WireImage / Getty Images

 

Bizonyos források szerint pedig egyre szűkül azon színészek listája is, akik esélyesek a főszerepre – bár még így is jó páran vannak. Jack O’Connell, Kit Harrington, Aaron Taylor-Johnson, Richard Madden és Armie Hammer is szóba került, Ansel Elgort, Dylan O’Brien, Logan Lerman és Noah Centineo pedig már lekerültek a listáról.

A legesélyesebb azonban bennfentesek szerint a Twilight-opusokból ismert Robert Pattinson, akit jó rég lehetett igazi blockbusterben látni, és talán fizikai adottságai miatt is elég érdekes választás lenne a szerepre – bár Christian Bale is könnyedén kipattintotta magát annak idején Batman kedvéért. Annyi biztos, hogy minderre még rengeteg ideje van, hiszen Affleck távozásával együtt a film premierjét is elhalaszották: 2021. június 25-től lesz csak látható.


(via NME)