Mike Tyson durva dolgot mesélt a Másnaposok forgatásáról

Az egykori bokszoló majdnem nem is ment el a forgatásra, mert elfelejtette. Aztán végigkokainozta az egészet.

A Másnaposok című 2009-es legénybúcsús vígjátékban a saját magát alakító Mike Tyson cameója igazi meglepetés volt a nézők számára – és saját maga számára is, hiszen csak előző éjjel jött rá, hogy másnap jelenése van.

A bokszoló minderről egy új interjúban mesélt: elmondta, hogy véletlenül összefutott a film sztárjaival egy éjszakai klubban, és az egész csak akkor derült ki a számára. „Találkoztam a srácokkal a klubban, ahol van egy VIP szekció. Mondom magamnak: »hát általában én szoktam itt ülni, más nem ül ide.« Szóval odamentem megnézni, mégis kik ezek a fickók, és mit keresnek a helyemen.

Zach (Galifianakis – a szerk.) volt ott meg az a másik srác, és

mondták, hogy együtt játszanak velem egy filmben. Én meg: »Igen? Tényleg? És mikor?« Mire ők: »holnap.«

Nagyon sokat ittam és drogoztam akkoriban, szóval még csak arról sem volt fogalmam, hogy közöm van ahhoz a filmhez. De így végül oda kellett mennem, megcsináltam a forgatást, és a mozi hatalmas siker lett” – mondta az interjúban a sztár.

Tyson nem először beszélt róla, hogy végigkokainozta a Másnaposok forgatását. „Teljesen szét voltam esve akkoriban. Túlsúlyos voltam. Egy malac, aki folyton be volt tépve a kokaintól. Tudniuk kellett róla, mert teljesen kész voltam, beszélni alig tudtam. A kokain beszélt belőlem” – mondta korábban. Minderről egyébként már mi is írtunk a Másnaposok-trilógia forgatási érdekességeiről szóló cikkünkben, amelyben számos további izgalmat is találtok.


(via Independent)