Morgan Freeman és Florence Pugh egymásra talál – Trailer!

És mindez Pugh exbarátjának rendezésében.

Aki követi a hollywoodi bulvárhíreket, az tudhatja, hogy Florence Pugh legutóbb a nála 20 évvel idősebb Zach Braff-fal járt. A kapcsolatuknak ugyan már vége, de a viszonyból született egy alkotói együttműködés. A 2017-es Vén rókák után ugyanis a pályáját színészként kezdő Braff megint rendezett és írt egy filmet, amely egyben Pugh produceri bemutatkozását is jelenti.

Az Egy jó emberben (A Good Person) az angol színésznő alakítja Allisont, aki éppen az opioidfüggőségéből lábadozik, miután egy autóbalesetben, ahol ő ült a volán mögött, meghalt a vőlegénye húga. A másik főszereplő Morgan Freeman, aki Danielt, a lányát gyászoló apát játssza.

Évekkel később újra találkoznak, és Daniel elmeséli Allisonnak, hogy milyen nehéz felnevelni tizenéves unokáját (Celeste O'Connor), aki viszonyt kezdett egy idősebb férfival. A szinopszis szerint Daniel és Allison a megváltást keresve végül felfedezik, hogy „a barátság, a megbocsátás és a remény valószínűtlen helyeken is virágozhat".

A további szerepekben Molly Shannon, Chinaza Uche és Jackie Hoffman láthatóak.

Braff korábban úgy nyilatkozott, hogy szerinte a film fordulópontot jelent Pugh karrierjében.

Tudom, hogy elfogult vagyok, de ez a legcsodálatosabb dolog, amit valaha is látni fogsz"

- mondta a színésznő alakításáról, hozzátéve, hogy a műfaj dramedy, és Morgan Freemant sem lehetett már ilyen formában látni évek óta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés

Freeman amúgy nem unatkozik mostanában: feltűnik majd a Sniffben Helen Mirren, Al Pacino és Danny DeVito mellett, valamint a Hate to See You Go című Sonny Bell jazz-életrajzi filmben Bill Burr és Alfre Woodard mellett, és ő lesz a Muti című film főszereplője, egy afrikanisztika professzort alakít, aki segít egy nyomozónak (Cole Hauser) egy sorozatgyilkos nyomába eredni.

Az A Good Person amerikai premierje 2023. március 24-én lesz.

Via: IndieWire