Ne csinálj programot 2026 júliusára: két Tom Holland-film is akkor jön!

A Pókember 4 mindössze egy héttel azután kerül mozikba, hogy bemutatják Christopher Nolan titokzatos blockbusterét.

Az már most biztos, hogy 2026 Tom Holland éve lesz! Nemcsak amiatt, mert ekkor tölti majd be napjaink legfelkapottabb, fiatal brit sztárja a 30-at, hanem azért is, mert az egész nyári blockbuster-szezon róla fog szólni.

Forrás: Giphy.com

 

A Sony a minap jelentette be, hogy 2026. július 24-én kerül mozikba a Pókember 4, egy héttel azután, hogy a Universal július 17-én bemutatja Christopher Nolan új filmjét,

amiről most még szinte semmit sem tudni, csak annyit, hogy Tom Holland látatlanban, bármiféle konkrét információ nélkül is azonnal igent mondott a rendezőnek, amikor felajánlotta neki a főszerepet. 

Ráadásul könnyen lehet, hogy Holland 2026-ban nem is kettő, hanem három giga költségvetésű produkcióban lesz látható. A Destin Daniel Cretton rendezésében készülő Pókember 4 és az új Nolan-film mellett valószínűleg benne lesz Pókemberként a Marvel stúdió új Bosszúállók-folytatásában, az Avengers: Doomsdayben is (ebben tér vissza Robert Downey Jr., ezúttal mint a vaspáncélos főgonosz Fátum doktor), ami a Disney ütemterve szerint 2026. május 1-jén fog berobbanni világszerte a mozikba.

(via Hollywood Reporter)