Nem jött meg időben az ajándék Ben Affleck kisfiának a szülinapi zsúrra – kárpótlásul maga Kylo Ren köszöntötte fel!

A 8 éves Samuel Garner óriási Star Wars-rajongó, és Adam Drivernek hála, Affleck sem üres kézzel ment el a bulijába.

Ben Affleck volt a vendég nemrég Jimmy Kimmel talkshow-jában, a Jimmy Kimmel Live!-ban. A 47 éves sztár többek között a legújabb filmjét, The Way Back című sportdrámáját promózta (ebben egy valaha klasszisnak számító, de mostanra lecsúszott, alkoholista kosarast alakít, akit a régi iskolája visszahív edzőnek, hogy regulázza meg a csapatot a bajnokságra), de elmesélt egy vicces történetet is magáról és a kisfiáról.

Ben Affleck, Jennifer Garner és a kis Samuel így sétálgattak 2013 nyarán Los Angeles utcáin (fotó: JB Lacroix/WireImage/Getty Images)

 

Ben Afflecknek és Jennifer Garnernek 2012-ben született egy kisfia, Samuel Garner (de két közös lányuk is van, Violet Anne és Seraphina Rose Elizabeth). A fiúnak pont akkor volt a születésnapi zsúrja, amikor Affleck épp Ridley Scott új filmjét, a The Last Duelt forgatta, ám az elfoglalt sztár végül nem tudta időben leszervezni az ajándékot, ezért üres kézzel kellett beállítania a partira.

Szörnyű érzés volt, majd' elsüllyedtem szégyenemben!

Azt viszont tudta a jó Gézánk, hogy a kis Samuel hatalmas Star Wars-rajongó, ezért gyorsan felhívta Adam Driver ügynökét, hogy adja meg az új trilógiában Kylo Rent alakító színész címét, mert sürgősen kellene neki egy dedikált Kylo Ren-kép, pár kedves sor és néhány Csillagok háborúja-ereklye.

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

Aztán azt mondtam: fiam, a neked szánt ajándékok sajnos nem érkeztek ide időben. De szereztem ajándékot egy olyan személytől, aki semmiképpen sem szerette volna, hogy ajándék nélkül maradj.

Ezután  Affleck odaadta a Star Wars-kütyüket a kis Samnek, majd lejátszott egy videót, amiben Adam Driver piros fénykardos Kylo Renként köszönti fel a kis Jedi-lovagot.

Hihetetlenül megindító és erős pillanat volt! Adamnak köszönhetően igazi hős lettem a gyerekem szemében – vajon viszonozni tudom valaha is? Ez nekem akkor az egész kib*szott világmindenséget jelentette!

(via The Independent)