Nem sieti el a bosszút Keanu Reeves a John Wick új részében

Az akciósorozat 4. felvonása rekordhosszú lesz.

Már egy hónapot sem kell várni a John Wick-széria új epizódjára, de csak most derült ki, hogy mennyi ideig élvezhetjük majd a mozikban Keanu Reeves társaságát. A 2014-ben bemutatott John Wick 101 perces volt, a John Wick: 2. felvonás már 122, míg a John Wick: 3. felvonás - Parabellum már 131 perces. A trend folytatódik, a 4. felvonás már 169 perc lesz.

Ahogy tavaly nyáron kiderült, a címszereplő John Wick az eddigi leghalálosabb ellenfeleivel fog megküzdeni. A fejére kitűzött vérdíj egyre nő, így Wick globálisan veszi fel a harcot a Felső Kör ellen, és az alvilág legbefolyásosabb szereplőit keresi fel New Yorktól Párizson és Oszakán át és Berlinig.

A filmben visszatér Ian McShane mint Winston és Lance Reddick mint Charon, de számos új arccal is találkozhatunk, többek közt a Donnie Yen – Scott Adkins – Mark Zaror akciófilmes trióval (utóbbi színészt a Machete gyilkolban láthattuk, Yent pedig az Ip Man-filmekben), az Az-horrorok rémeként ismert Bill Skarsgårddal, a japán Hiroyuki Sanadával (Mortal Kombat) és Shamier Andersonnal (Wynonna Earp-sorozat, A potyautas). Ezenkívül ez lesz Rina Sawayama japán-brit énekes-dalszerző nagyjátékfilmes debütálása, és itt lesz A hegylakó Kurganja, Clancy Brown is.

Kedvenc bérgyilkosunk egyébként már így is kétéves késésben van: eredetileg 2021-re volt beígérve a negyedik rész, ám a COVID ennek is keresztbe tett, majd Reeves Mátrix 4-hez kapcsolódó kötelezettségei miatt először 2022. május 27-re, majd 2023. március 24-re halasztották a bemutatóját.

Via: Collider