Nézd meg a száguldó vonat tetejéről integető Tom Cruise-t, és próbáld megőrizni a hidegvéred!

Á, semmi különös, csak a világ legnagyobb filmsztárja, ahogy a Mission: Impossible hetedik részét forgatja.

Aki figyelemmel kíséri Cruise munkásságát, már megszokhatta, hogy egyrészt kaszkadőr igénybe vétele nélkül, maga végzi el akciófilmjei mutatványait, másrészt azt, hogy ezek a mutatványok meglehetősen veszélyesek, lásd a világ egyik legmagasabb épületének megmászását, egy helikopterről való kilógatást vagy egyik épület tetejéről a másikra való átugrálást.

Nincs tehát abban semmi meglepő, hogy emberünk ezúttal egy száguldó vonat tetején akciózott, méghozzá úgy, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Történt mindez a Mission: Impossible 7. közelmúltban zajlott norvégiai forgatásán, ahol szerencsés rajongók mindennek a szemtanúi lehettek, és voltak olyan szemfülesek, hogy le is videózták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sometimes you’re just in the right place at the right time.. #tomcruise #mi7 #missionimpossible7 #spottomcruise #missionnotimpossible #romsdalen #norway

Fotokjerring (@fotokjerring76) által megosztott bejegyzés,

Az első felvételen azt láthatjuk, hogy néhány helyi egy, a vonat mellett haladó autóból kiszúrja a forgatást, amitől szinte eksztatikus állapotba kerülnek – pláne amikor a száguldó vonat szélén halálos nyugalomban ücsörgő Cruise is kiszúrja őket, és nagy vidáman odainteget nekik.

A másik videó szintén a vonat tetején történt forgatást örökítette meg: itt a színész úgy ácsorog a száguldó vonaton, mintha mi sem történt volna. A filmet rendező Christopher McQuarrie is kirakott egyébként az Instagramra egy, a mozgóképeknél sokkal stilizáltabb fotót, ami szintén az immár előre is híressé vált vonatos jelenet felvételét ábrázolja. A poszt kísérőszövegéből megtudhatjuk, hogy a stáb befejezte a norvégiai forgatást, és Rómában folytatják a munkálatokat. A filmet 2021. november 19-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Uproxx)