Ő lesz az új James Bond

Már amennyiben igazak a brit bulvárlapok értesülései.

Megvan, ki lesz Daniel Craig helyett az új James Bond? - tettük fel a kérdés még 2022 novemberében, ugyanis már akkor felmerült Aaron Taylor-Johnson neve. A The Sun című brit bulvárlap akkor úgy értesülésült, hogy a Kick-Ass és a Bosszúállók: Ultron kora sztárja egy „titkos meghallgatást” követően a fő esélyessé lépett elő. A 33 éves színész állítólag a Pinewood stúdióban tartott próbafelvételen teljesen lenyűgözte Barbara Broccoli producert.

Azóta sok más színész neve felmerült – többek közt a Bridgerton család sztárjáé, Regé-Jean Page-é is – a The Sun forrásai szerint azonban eldőlt a kérdés. Taylor-Johnson megkapta a hivatalos ajánlatot, és már csak rajta múlik, elfogadja-e.

007 színész, aki eljátszhatná James Bondot

A fogadóirodák szerint az egyik jelölt nagyon elhúzott, de még arra is van esély, hogy félvér vagy ázsiai legyen őfelsége következő ügynöke.

Korábbi kívánságlistánk

 

Egy forrás szerint

Aaron a következő napokban írja alá a szerződését, és elkezdhetnek készülni a nagy bejelentésre".

Az új Bond-film a tavalyi hollywoodi sztrájkok miatt is késik, de a Bond-filmeket készítő Eon Productions elvileg még idén megkezdi a forgatást, amely a tervek szerint a Buckinghamshire-i Pinewood stúdióban fog zajlani.

Forrás: Jun Sato/WireImage/Getty

 

A 33 éves Taylor-Johnson mellett olyan színészek voltak még versenyben a 007-es szerepére, mint az Oscar-díjas Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill vagy James Norton.

Amikor a múlt héten megkérdezték a színésztől, hogy vállalná-e a szerepet, így válaszolt:

Csodálatosnak találom, hogy az emberek el tudnának képzelni engem ebben a szerepben. Ezt nagy bóknak veszem."

Via: The Sun