Pharrell Williams életéről forgatnak filmmusicalt

A sztár gyerekkorát állítja majd középpontba a film, amelynek címe Atlantis lesz.

A Hollywood Reporter szerint a film az énekes Virginia Beach-beli éveit dolgozza fel, és a végeredmény egy kicsit olyan lesz, mint a Baz Luhrmann-féle Rómeó és JúliaAz énekes a Fox-szal közösen fogja készíteni a filmet, de nem ez lesz az első produkció, amin közösen dolgoznak: Williams korábban A számolás joga című Oscar-jelölt drámának produceri teendőit látta el, és több zenét is írt hozzá.

Forrás: wikipedia

 

Az Atlantis rendezője Michael Mayer lesz, aki elsősorban Broadway-darabokon edződött, de filmes múltja is van, ő rendezte a Flicka című családi drámát és a még be nem mutatott The Seagull című Csehov-adaptációt Saoirse Ronan főszereplésével.

Pharrell Williams 12 éves korában kezdett járni egy tehetséggondozó iskolába, ahol megismerkedett Chad Hugóval, és közösen megalapították a The Neptunes nevű zenei producer duót, 19 éves korában adta el az első lemezét.

Az utóbbi időben újra hihetetlenül népszerűek lettek a filmmusicalek, ennek ékes példája a Kaliforniai álom, melyet rekordszámú Oscar-díjra jelöltek, és a 30 milliós költségvetésből végül 427 millió dollár bevétel született. De itt van még A szépség és a szörnyeteg élőszereplős verziója, ami szintén hasít a mozikban, és egy hetes pályafutása alatt már 700 milliós bevételt hozott össze.