Pierce Brosnan vérfarkasos filmet forgat, a fia lesz a rendező

Sean Brosnan már alig várja az apjával való közös munkát. Az átváltozásos jelenettel az Egy amerikai farkasember Londonban előtt tisztelegne.

Az egykori James Bond, Pierce Brosnan hamarosan egy vérfarkasos thrillert fog forgatni Wolfland címmel, amit a saját fia, Sean Brosnan fog rendezi. A szőrös rémpofákat és a többi speciális effektet az Andy Serkis által alapított Imaginarium Studios fogja elkészíteni. A forgatás várhatóan még idén elkezdődik az Egyesült Királyságban.

 

Pierce Brosnan és a fiai, Sean Brosnan, Dylan Brosnan és Paris Brosnan egy 2015-ös vörös szőnyegese eseményen Los Angelesben (forrás: Gregg DeGuire/WireImage/Getty)

 

A történet középpontjában egy tinédzser fiú áll, akinek farkasemberek ölik meg a húgát, és már ő maga is az átváltozás jeleit mutatja, ezért elhagyja az Isten háta mögötti kis faluját, hogy megkeresse Devlint, a legendás vérfarkasvadászt, aki talán vissza tudja fordítani a borzalmas átkot. Ám amikor megtalálja Devlint, a „legenda” épp egy kocsma bárpultjára dőlve alszik, és semmi kedve egy újabb kísértethistóriához. Végül Devlin mégiscsak elteszi a fiú pénzét, és belemegy a farkasvadászatba – csakhogy ekkor halálos vérengzés veszi kezdetét...

Sean Brosnan egy interjúban elárulta, hogy alig várja már az apjával közös munkát:

Az Imaginarium elképesztő speciális effektusokat felvonultató tehetségeivel olyan vérfarkas-átváltozást fogunk létrehozni, amely vetekszik az Egy amerikai vérfarkas Londonban ikonikus jeleneteivel. Nagyon izgatottak vagyunk amiatt is, hogy a Wolfland egy potenciális filmes univerzummá bővülhet.

Így legyen!

(via Varitey)