Rami Malek lehet a James Bond-filmek következő gonosza?

A friss Golden Globe-nyertes Rami Malek most először beszélt a lehetséges szerepről, bár már egy hónapja rebesgetik, hogy esélyes lehet a következő James Bond-film gonoszának szerepére.

Maleket most az ETonline.com kérdezte az álomszerepről: a színész sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az értesülést, miszerint ő lesz a Bond-gonosz.

„Majd meglátjuk. Csodálatos lenne egy gonoszt eljátszani, ez lenne a másik álomszerepem...
Annyi jó szerepet kell eljátszanom, szóval ki tudja. Befogom a szám.”

Rami Malek valószínűleg a Mr Robot következő évadának forgatásával lesz elfoglalva, de olyat is láttunk már, hogy a nagyobb filmstúdiók egyeztetnek a színésszel a jövendőbeli elfoglaltságokról, és úgy rendezik a dolgokat, hogy ne ütközzenek a leforgatandó filmek.

Azt már biztosan tudjuk, hogy nem Daniel Craig lesz a következő Bond, sőt, a színész olyan kijelentést is tett, hogy „inkább elvágja az ereit”, minthogy megint ő legyen James Bond.


Hogy ki lesz a huszonhatodik Bond-film 007-es ügynöke, még mindig homály fedi, viszont a Golden Globe-on Idris Elba és Daniel Craig nem igyekeztek eloszlatni azokat a pletykákat, miszerint végre sor kerülne az első színesbőrű Bondra, melyet Idris Elba játszana el.
Itt a Bond-selfie róluk:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Not to add to the fire but....play nice guys

Sabrina Dhowre (@sabrinadhowre) által megosztott bejegyzés,

A huszonötödik James Bond-filmben azonban még Daniel Craiget láthatjuk 007-es ügynökként, a filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de a kialakult nézetkülönbségek miatt átadta a stafétát Cary Joji Fukunagának, aki a True Detective első évadának showrunnere volt.
A 25. Bond-filmet 2020. február 14-én mutatják majd be.

via Independent, NME