Rami Malek nagyon menő főgonosz a 25. James Bond-film plakátján

De a 007-es, Q és a Bond-lányok is vagány karakterposztereket kaptak.

Jövő áprilisban kerül mozikba a sorban 25. Bond-film, a Nincs idő meghalni. Ma, azaz szerdán jön ki hozzá a várva várt előzetes, de addig is sok-sok karakterposzterrel örvendeztette meg a 007-es rajongóit az MGM stúdió. Daniel Craig, aki a 2006-os Casino Royale óta hordja James Bond szmokingját, itt azért már kicsit zordabb kinézetű, mint hajdanán (bár ugye mindig is James Blondnak gúnyolták a fanyalgó rajongók, mert szerintük nem is angol szuperkémnek néz ki, hanem ukrán verőlegénynek).

Forrás: MGM

 

Az új Bond-gonosz a Bohém rapszódia Oscar-díjas sztárja, Rami Malek lesz. Safin lesz a neve, és igencsak menő figura lesz, arra pedig az egyiptomi származású sztár és a rendező, Cary Joji Fukunaga is ügyeltek, hogy az új főgonosz még véletlenül se legyen elkönyvelve egyszerű közel-keleti terroristának vagy vallási fanatikusnak. A hírek szerint egyébként a Spectre bűnszervezet főnöke, Christoph Waltz is visszatér majd Blofeldként a 25. Bond-filmben.

Forrás: MGM

 

A kütyüfelelős Q ezúttal is Ben Whishaw lesz. Neki egyébként a Skyfall és a Spectre után ez lesz a harmadik Bond-filmje.

Forrás: MGM

 

A Bond-lányok nem nagyon szoktak ugyanabban a szerepben visszatérni a 007-es franchise-ban (Martine Beswick és Maud Adams, akik kétszer voltak Bond-lányok, mindig különböző karaktereket alakítottak). Léa Seydoux kivétel, mert ő ismét Madeleine Swann szerepébe bújik majd – ő ugye nem más, mint az előző részekben látott, Spectre-tag mesterbűnöző, Mr. White lánya.

Forrás: MGM

 

Új Bond-lányként tűnik majd fel az új Bond- filmben Ana de Armas, akit legutóbb hologramlényként láthatunk a Szárnyas fejvadász 2-ben. A Paloma nevű karakteréről most még nem nagyon lehet tudni semmit, csak azt, ami szinte minden második Bond-lányra ráillik: szép estélyi ruhája és nagy fegyvere is van!

Forrás: MGM

 

Lashana Lynch egy Nomi nevű nőt alakít majd a történetben. Ő is elég veszedelmesnek látszik azzal a nagy puskával!

Forrás: MGM

 

Néhány sztár nem kapott ugyan saját karakterposztert, de nagyon fontos szerepük lesz a 25. Bond-filmben: Ralph Fiennes alakítja az MI5 főnökét, M-et, Naomie Harris Moneypennyt, Jeffrey Wright pedig Bond CIA-s cimboráját, Felix Leitert. (via IndieWire & The Independent)