Reszkessetek, füvezők! - Remake készül a Reszkessetek, betörőkből

Na vajon kinek a fejéből pattant ki a karácsonyi film stoner verziója?

Furcsa, hogy a remake-ek korában épp mindenki kedvenc karácsonyi filmjéből nem készült még újra. Na de ennek a tarthatatlan állapotnak most vége, hiszen Ryan Reynolds produceri részvételével jelenleg is készül a kis Kevin kalandjainak 18 éven felülieknek szóló verziója, amelyben egy huszonéves marihuánarajongó marad véletlenül egyedül otthon az ünnepekre, mivel lekési a gépet, ami a rég várt sítúrára vitte volna.

Hősünk ezután az állandó füvezés hatására beparázik, és elkezd hallucinálni: azt képzeli, betörők vannak az otthonában, ezért elkezdi megvédeni magát a nem létező gonosztevőktől. A fergetegesen viccesnek ígérkező filmet Augustine Frizzell rendezi (a színésznőből lett rendező jegyzi az idei Sundance-sikert, a Never Goin’ Backet), és ha minden jól megy, elkészülhet vele a Reszkessetek, betörők! bemutatásának harmincadik évfordulójára, azaz 2020-ra.

Az ötlet egyébként szigorúan véve nem is a mindenféle őrültségre rávehető Ryan Reynolds fejéből pattant ki, hanem a karácsonyi filmet gyártó stúdió, a Fox egyik vezetőjének az agyából (azért ott lettünk volna azon az elvadult meetingen!). A szereposztásról egyelőre nincsenek hírek, de simán el tudnánk képzelni, hogy a remake-nek is Macaulay Culkin legyen a főszereplője, hiszen elég testhezálló szerep lenne a számára...


(via Consequence of Sound, Independent)