Robert Pattinson ismét munkába állt: itt egy rakás izgalmas jelenetfotó az új Batmanből!

A Macskanőt alakító Zoë Kravitz, a duci Pingvinné maszkírozott Colin Farrell és a maffiavezér John Turturro is feltűnik a legfrissebb képeken.

Márciusban a koronavírus-járvány világméretű elterjedésekor egyszer már leállt a The Batman forgatása, aztán szeptemberben Matt Reeves rendező másodjára is kénytelen volt félbe szakítani a munkálatokat, miután kiderült, hogy a Sötét Lovagot alakító Robert Pattinson is koronavírusos lett. Mivel Batman nélkül elég nehéz jó Batman-filmet forgatni, meg kellett várni, hogy a 34 éves brit színész kijöhessen a karanténból, és újra belebújhasson Bruce Wayne drága öltönyébe (meg persze a fekete Batman-szerkójába). A Tenet sztárját a napokban Liverpool utcáin, a St. George's Hall előtt, a Lime Street vasútállomással szemben szúrták ki egy tömegjelenetben: a források szerint a filmben ez az épület a Gothami Városháza lesz, ahol a szitáló esőben szomorkodó szereplők épp valakinek a gyászszertartásán vesznek részt.

A tömegjelenetben a beszámolók szerint legalább 100 statiszta ácsorgott (a vírusjárvány miatt természetesen szinte mindnyájan maszkokban), Pattinson sötét színű temetési ruhája, szomorú arca és emós frizurája pedig bizonyára sok-sok My Chemical Romance-nótával kísért mémet fog még szülni az elkövetkezendő hetekben.

A szemfüles rajongók és lesifotósok a Macskanőt alakító Zoë Kravitzot is kiszúrták a forgatáson, valamint John Turturrót is (piros lencsés napszemüvegben), akit a gothami maffiafőnök, Carmine Falcone szerepében láthatunk majd viszont a vásznon.

De látszódik a képeken a nagydarab, kopaszodó, morcos fickóvá átmaszkírozott Colin Farrell is, aki Pingvint alakítja a Warner 2022 tavaszára átrakott szuperhősmozijában. (via Uproxx)