Röhögd magad szét a Pókember: Nincs hazaút bakiparádéján!

A népszerű szuperhősfilmes folytatást gyártó Sony Pictures a digitális megjelenéssel párhuzamosan nyilvánosságra hozott egy vidám videót, amelynek tanúsága szerint jó lehetett a hangulat a forgatáson.

A Tom Holland főszereplésével forgatott alkotásról korábban is többször írtunk már, hiszen sikert sikerre halmozott a mozipénztárakban. Először – elsőként a Covid-érában bemutatott produkciók közül – sikerült átlépnie az egymilliárd dolláros jegybevételi álomhatárt, mindössze 12 nap alatt.

Majd január végén bekerült minden idők legjövedelmezőbb filmjeinek klubjába, ahol jelenleg a hatodik helyet foglalja el, az Avatar, a Bosszúállók: Végjáték, a Titanic, a Star Wars – Az ébredő Erő és a Bosszúállók: Végtelen háború után (akkor még 1,7 milliárd dolláros bevétellel, ami azóta majdnem 1,9 milliárdra nőtt).


A premier előtt pedig arról lehetett a film kapcsán sokat olvasni, hogy a Pókember: Nincs hazaútban visszatérnek a korábbi gonosztevők és a korábbi Pókemberek is. Azóta ez az értesülés bebizonyosodott – most pedig megnézhetjük, milyen jó hangulat uralkodott a forgatáson a két régi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield között.

A két sztár jó sokszor elröhögte a közös jelenetét: a legviccesebb talán az mind közül, amikor Garfieldnak nem jut eszébe a szövege, és komoly képpel, hatalmas szuszogások közepette bűvöli karizmatikusan a kamerát, miközben Maguire várja, hogy történjen végre valami. De persze az új Pókember, Tom Holland és az Electrót alakító Jamie Foxx is rontott egy-egy vicceset.


(via index.hu)