Saját filmet kapnak a Bond-lányok

A Dr. No Means No című rövidfilmet legelőször a Berkshire-i Nemzetközi Filmfesztivál nézői láthatják.

Miközben a James Bond-filmekben mindig a címszereplő ügynököt alakító aktuális férfi színészen van a hangsúly, hajlamosak vagyunk elfeledkezni azokról a karakterekről, akik legalább olyan fontos részét képezik ennek a franchise-nak, mint a 007-es ügynök.

Ők a Bond-lányok, azaz a főhős szerelmi partnerei, akik filmről filmre mások, de a többségükről sosem derül ki, mit csinálnak, amikor épp nem James Bond társaságában vannak.

Róluk szól Kestrin Pantera hamarosan megjelenő rövidfilmje, a Dr. No Means No. Legelőször a Berkshire-i Nemzetközi Filmfesztiválon láthatják a nézők, ahol a rendezőnő a Next Great Filmmaker Awardért is ringbe száll. Az alkotás egyebek között arra hívja fel a nézők figyelmét, hogy Ana de Armas mindössze 5 percet játszott a Nincs idő meghalniban, Monica Bellucci pedig 7 percig volt látható a Spectre - A Fantom visszatérben.

 

Ana de Armas a Nincs idő meghalniban (forrás: Fórum Hungary)

 

A rövidfilm a Bond-lányok szemszögéből fogja bemutatni a kémek világát, de egyelőre nem sokat tudni a konkrétumokról, mindössze annyit, hogy Breeda Wool, JJ Nolan, Emily Chang, Charlotte Ubben, Eugene Kim, Randy Sklar, Jason Sklar, Cool Benson és Alex Klein szerepelnek benne. A Dr. No Means No a Resting Bitch Face Productions égisze alatt készül, és ez lesz a Spy Sluts Cinematic Universe első része.

(via Collider)