Sarah Jessica Parker végre elmondta véleményét Kim Cattrallról

A színésznőt egy tévéműsorban kérdezték a Samatha Jones-t alakító színésznőről, és a beszélgetés addig merészkedett, hogy a Szex és New York lehetséges folytatásáról is beszélt.

A Szex és New York színésznői között már régen kitört a háború, legutóbb Kim Cattrall szólt be Sarah Jessica Parkernek, és hiúsította meg önmaga egy személyben a lehetséges harmadik Szex és New York-filmet azzal, hogy nem vállalja többé Samantha Jones szerepét, és ha rajta múlik, soha nem készül el a folytatás. Kim Cattrall azt is mondta egy interjúban, hogy soha nem voltak barátok a film és sorozat többi színésznőjével, amit Sarah Jessica Parker mindez idáig nem kommentált, viszont most egy beszélgetős műsorban kiszakadt belőle minden.

A Watch What Happens Live című műsor házigazdája, Andy Cohen és Sarah Jessica Parker régóta barátok, és most a műsorvezető rákérdezett SJP-nél, hogy mit szólt Kim Cattrall azon kijelentéséhez, miszerint ő és a stáb soha nem is voltak jóban.

„Összetört a szívem. Nagyon felzaklatott. Én nem így emlékszem vissza az élményeinkre. Szomorú, de én mindig azt gondolom, hogy ez egy egyedülálló élmény volt, ami összeköt minket. Szakmai tapasztalat volt, de személyes lett, hiszen ez volt az életünk hosszú éveken át.”

A műsorvezető aztán azt a kérdést is feltette a színésznőnek, hogy mi lenne, ha Samantha karakterét Kim Cattrall helyett mondjuk Sharon Stone játszaná el.


„Azt hiszem, nem te vagy az első, aki ezt mondja… Szerintem ez egy érdekes ötlet”

Cohen azt a kérdést is feltette a színésznőnek, hogy miért nem írják ki Samantha karakterét a filmből.

„Úgy gondolom, miután mindenki végigment a gyászfolyamaton, Michael Patrick (a film forgatókönyvírója) visszatérhet, és elgondolkodhat, mit is akar csinálni. Hogyan akarja folytatni.Ez a legtisztább válasz, amit adtam eddig.”