Scarlett Johansson tarajos sülként duettezik Bonóval

Az Énekelj! 2 előzetesében közösen adják elő a U2 slágerét.

December elején visszatérnek az éneklő állatok az Énekelj! 2-ben. A 2016-ban bemutatott első rész aranyos mese volt, telis-tele bumfordi, éneklő állatokkal, akiknek olyan hírességek kölcsönözték a hangjukat, mint Scarlett Johansson, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Taron Edgerton, John C. Reilly, Jennifer Hudson vagy Nick Offerman.

A folytatást is Gareth Jennings rendezte, és többek közt a Scarlett Johansson hangján megszólaló tarajos sül is visszatér benne. Az új előzetesben őt láthatjuk és hallhatjuk fellépés közben, ahogy a U2 klasszikusát, az I Still Haven’t Found What I’m Looking For című dalt énekli, a végén pedig becsatlakozik egy ismerős férfihang is.


A hang tulajdonosa pedig nem más, mint a U2 énekese, Bono, aki szinkronhangként is szerepet vállalt a filmben: a világ legzárkózottabb rocksztárját alakítja. Az ő karakterét kell meggyőznie Buster Moonnak és állati sztárcsapatának arról, hogy csatlakozzon a bandához, és lépjenek fel közösen a Kristálytorony Színházban, a csillogó-villogó Redshore Cityben. Az Énekelj! 2 december 2-án kerül a magyar mozikba.

(via: NME)

 

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.