Színészek, akiket csak arcról ismerünk, névről nem

Az a fickó, aki játszott egy csomó filmben, na, az, tudod, a hogyishívják...

Vannak olyan karakterszínészek, akik fontos szerepeket kapnak fontos filmekben, de mégsem tudjuk megjegyezni a nevüket. Pedig megérdemelnék, hogy ne csak arcról, de névről is be tudjuk őket azonosítani.

Forrás: Getty Images

 

Ő volt a John Wick: 4. felvonásban a fickó, akit Harbingernek hívtak. De szerepelt a Dexter: New Bloodban is. De lehetett látni a Korona című sorozatban és a Milliárdok nyomában (Billions) is. És akkor a Csillagközi inváziót meg a Remény rabjait nem is említettem, ahogy azt sem, hogy sokan először a Hegylakó főgonoszaként látták. . Nem egy Oscar- vagy Emmy-díjas színész, de ő az eredeti hangja például Rák úrnak a Spongyabobban, vagy Lex Luthornak a DC Comics produkcióiban. Már csak a nevét kéne tudni, ugye. Ő Clancy Brown.

Forrás: Getty Images

Ó, hát ki ne ismerné a fickót a filmből, amiben Hugh Jackman is szerepel és valami "Új tehén elméletről" magyaráznak benne?! Ő van A szerelem hálójában is. És persze nehogy elfelejtsük, hogy mekkorát alakított a Lesz ez még így se! című filmben. Akkorát, hogy legjobb mellékszereplőnek jelölték az akkori Oscar-gálán.  Legutóbb például a Te (You) című sorozatban volt látható, de talán a Fekete madár (Black Bird) című mini sorozatban emlékezetesebb volt a szereplése. Amúgy Greg Kinnearnak hívják.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Az ember, aki maga a mém. De ki van a mém mögött? Sokan ezt a színészt az Alelnök című vígjátékból ismerhetik, de még többen a Hivatali patkányokban alakított - és mémesedett - karaktere miatt tudják beazonosítani, hogy, ja, ez az a fickó... De lehetett látni a Taplógáz és a Kidobós című vígjátékokban is. Ő lenne az ember, az Emmy-díjra jelölt színész, Gary Cole.

Aki szereti Adam Sandler filmjeit, az nyilván rájött, hogy ez a fickó a Happy, a flúgos golfos című film főgonosza. Amúgy persze csinált mást is, mint ezt a filmet. A Nagypályások című HBO-s sorozatban is feltűnt párszor. De a legnagyobb alakítása a Thelma és Louise-ban volt talán. Meg amúgy 215 produkcióban szerepelt így vagy úgy, tehát ismerős lehet az arc, amihez név is tartozik, mégpedig a következő: Christopher McDonald