Tom Hanks elárulta, melyik szerinte a tökéletes film

A The Graham Norton Show vendégeként beszélt róla, milyen hatalmas Mamma Mia 2-rajongó.

Hatalmas sztárparádét vonultatott fel a brit talkshow legutóbbi adása,

hiszen Tom Hanks mellett Cher, Julia Roberts és Timothée Chalamet is ott ült a kanapén – ahol is az énekesnő azzal sokkolta a közönséget, hogy bevallotta: nem túl nagy rajongója saját magának, hiszen soha nem hallgatja a saját számait.


Mikor a műsorvezető rákérdezett, hogy a saját filmjeit vajon nézi-e, arra is nemleges válasz érkezett. Ekkor pedig Hanks nem bírta tovább, és közbevágott:

„Nem tudod, mit hagysz ki! Hogy mi számomra a mozgóképes tökéletesség? A Mamma Mia 2.”.

Ezt követően a színész még ennél is lelkesebben ecsetelte, hogy melyik a kedvenc jelenete a filmből – természetesen Cherrel a középpontban.

„A Fernando. Amikor megérkezik és kiszakad belőle a Fernando, egyszerűen megáll a világ, és csillagok robbannak fel. Maga a tökéletesség” – szögezte le Hanks. Erre pedig Chalamet sem akart alulmaradni, és felkiáltott, hogy ő meg a Holdkórosok című Cher-filmért van oda. Mire Julia Roberts is előállt a maga kedvencével az énekesnőtől, ami a Silkwood. Sőt, a színésznő még tovább ment:

„Szerintem a műsor után kerekedjünk fel, és nézzünk Cher-filmeket. Tartsunk egy cheratont!”

– javasolta.


Egy Julia Roberts stylistja által posztolt Instagram-poszt tanúsága szerint egyébként ha a cheraton nem is valósult meg, a három sztár bandázott még egy kicsit a felvétel után, melynek során közös szelfiket is készítettek. Sajnos itt Chalamet már nem volt jelen, amit minden bizonnyal azóta is bán, hiszen már a talkshow-ban nagyon lelkesen nyilatkozott veterán kollégáiról.

„Istenem, ez az egész olyan számomra, mint egy trip.

Itt ülök együtt Tommal, Cherrel és Julia Robertsszel” – lelkendezett. Mire Hanks úgy reagált, hogy most már az ifjú színész is bekerült a nagyok közé, szóval jobb, ha hozzászokik.


(via EW)


Nyitókép forrása: Stephane Cardinale / Corbis via Getty Image.

 

Mi is imádjuk a Mamma Mia: Sose hagyjuk abbát

A Mamma Mia!-folytatásra érdemes volt tíz évet várni – Kritika: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Nem okoz csalódást az 1999-es sikermusical 2008-as filmverziójának önálló folytatása. A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba sok szempontból van olyan jó, mint az első rész: receptre kéne felírni rosszkedv ellen.

Tovább