Tom Hanks piros kardigános öreg bácsi lett

Nézd meg az első fotót a sztár új életrajzi filmjéből!

A 2003-ban, 74 éves korában elhunyt Fred Rogers a Mister Rogers' Neighborhood című gyerekműsor házigazdájaként Amerika kedvence volt. Tom Hanks pedig jelenleg Amerika kedvence, így szenzációs ötlet volt a You Are My Friend című életrajzi filmben rá bízni Rogers szerepét.

Fred Rogers. Forrás: Deborah Feingold / Corbis via Getty Images

 

Az amerikai mozikban jövő október 18-án bemutatandó alkotás arról szól, hogy egy cinikus újságírónak portrét kell írnia az ikonikus tévés személyiségről, akinek a megismerése nemcsak a férfi kezdeti ellenséges hozzáállását változtatja meg, de az élethez való viszonyát is.

A filmet rendező Marielle Heller (A tinilány naplója) szerint műve nem szokványos életrajzi film lesz, hanem inkább

„egy történet a kedvességről és a családi kapcsolatokról, amely mindenki jobbik énjéhez szól

– és Isten a tudója, milyen nagy szükség van most erre a mai időkben!”

A You Are My Friendet gyártó Sony Pictures most nyilvánosságra hozta a filmből az első képet, amin nemcsak az feltűnő, mennyire hasonlít Hanks Rogersre, hanem az is, hogy mindezt látszólag milyen kevés változtatással érték el. A sztár nagyon hiteles öreg bácsi, de ha jobban megnézzük, ezt nem ráncai megszaporításának köszönheti, hanem az ősszé varázsolt hajnak és a busa szemöldöknek – így remélhetjük, hogy ez az életrajzi film végre nem a feltűnő és mindent eluraló maszkokról fog majd szólni.


(via Uproxx)