Úgy néz ki, a Kincsvadászok második részéről le kell mondanunk

A klasszikus kalandfilm egyik főszereplője, Corey Feldman lelombozó híreket hozott.

Évek óta pletykálják, hogy alakulgat Richard Donner 1985-ös kalandfilmjének, a Kincsvadászoknak folytatása, ám annak ellenére, hogy az egykori szereplők gyakorlatilag csak a hívásra várnak, nagyon úgy fest, hogy nem lesz az egészből semmi. 

Corey Feldman a Dread Centralnak nyilatkozta, hogy a tavalyi 35. évforduló alkalmából a figyelem ismét a Kincsvadászokra terelődött, a karantén alatt össze is ültek a színészek sztorizgatni. A film forgatókönyvét író Chris Columbus is nagyon belelkesedett, tele volt jobbnál jobb ötletekkel. Aztán gajra ment minden.

A 91 éves Richard Donner már többször nyilatkozta, hogy a Halálos fegyver 5. lesz az utolsó filmje, ezért biztos abban annyira Feldman, hogy soha nem lesz a Kincsvadászok folytatásából semmi. Donner nélkül nem csinálnák meg a filmet. Ez már csak azért is szomorú, mert tényleg mindenki készen állna a forgatásra, és Columbus állítólag már a forgatókönyvet is megírta.

De talán jobb is így. A kései folytatások ritkán sülnek el jól, a legtöbbször csupán valami bágyadt nosztalgia tartja össze ezeket a filmeket, és ahogy mi, nézők öregszünk, úgy öregednek a színészek is, az idő múlásával pedig nem jó szembenézni.