Ugye te se látod Gillian Anderson ruháján a vaginákat?

Az X-akták sztárja a vasárnapi Golden Globe-gálán jelent meg egy hófehér, hímzett ruhában, amin állítólag női nemi szervek láthatók.

A Beverly Hills-i eseményen az 55 éves színésznő egy Gabriela Hearst által tervezett estélyiben bukkant fel, ami messziről leginkább egy szép menyasszonyi ruhára emlékeztet, közelről nézve azonban a sztár állítása szerint vaginák rajzolódnak ki rajta.


Mi egyébként közelről sem látjuk a női nemi szerveket, mivel fehér alapon fehérrel vannak a ruhára hímezve, a minták pedig nagyon-nagyon közel hajolva is inkább virágokra emlékeztetnek, de Gillian Anderson több interjúban és az Instagram-oldalán is megerősítette. Állítása szerint a speciális mintázatú darab viselésének több oka is van.

Egyrészt a tervezővel közös alternatív wellness cégüket, a G-Spotot (G-pont) reklámozták vele, másrészt a vaginákkal a sztár a női egyenjogúság mellett állt ki, harmadrészt pedig ez egyféle utalás is volt Anderson egyik legutóbbi szerepére, a nemrég zárult Szexoktatás című Netflix-sorozatra, amelyben egy szexterapeutát játszott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gillian Anderson (@gilliana) által megosztott bejegyzés


Az Instagram-posztban egyébként a színésznő azt is közölte, hogy minden egyes vagina felhímzése nagyjából 3 és félórát vett igénybe az estélyi ruha készítőjének. Máshol pedig elárulta, hogy a különleges darab mintázata összesen 150 óra alatt készült el, szóval a Golden Globe-gálán nagyjából 42-43 hímzett vagina pompázott a sztáron.


(via Independent)


Nyitókép forrása: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images.

 

További emlékezetes momentumok a gáláról

6 vicces Golden Globe-pillanat, amiről lemaradtak a tévékamerák

Ben Affleck odaosont Matt Damon asztalához, Selena Gomez Jennifer Anistonnal pózolt, Kylie Jenner viszont állítólag már nem engedte meg Gomeznek a közös fotót Timothée Chalamet-vel.

Tovább