Újabb sztárral bővült a Mátrix 4 eddig is impozáns szereplőgárdája

Priyanka Chopra, India legismertebb színésznője és szépségkirálynője is benne lesz a kultikus sci-fi trilógia folytatásában.

Keanu ReevesCarrie-Anne MossJada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Neil Patrick Harris, a Trónok harcából ismerős Jessica Henwick és a híres mexikói színésznő, Eréndira Ibarra mellé újabb sztárt igazolt le a Mátrix 4: India legismertebb énekese és szépségkirálynője, Priyanka Chopra is benne lesz a 2021 májusában mozikba kerülő új részben.

Priyanka Chopra és Sophie Turner vörös szőnyeges bevonulása a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben megrendezett 74. Golden Globe-díjátadón, 2017. január 8-án (fotó: Joe Scarnici/Getty Images for Moet & Chandon)

 

Chopra nemcsak Indiában, de az egész világon népszerű. Részben amiatt, mert a rokonsága is csupa celebből áll: 2018 óta Nick Jonas, a Jonas Brothers egyik tagja a férje, a sógornője pedig tavaly óta a Trónok harca Sansája, Sophie Turner, aki múlt év májusában házasodott össze Joe Jonasszal. A két színésznő az elmúlt években számtalan fotón szerepelt együtt, jóformán nem mehetnek úgy el egyetlen díjátadóra vagy kosármeccsre, de még a sarki kisboltba sem, hogy ne készülne róluk több száz lesifotó. Choprától persze Hollywood világa sem idegen: 2017-ben benne volt a Dwayne Johnson-féle Baywatch remake-ben és a Quantico tévésorozatban is. Azt azonban most még nem tudni, kit fog alakítani a Mátrix 4-ben.

Kép: Warner Bros.

 

Az új Mátrix forgatása februárjában kezdődik, a rendezői székben Lana Wachowskival, aki a testvérével, Lilly Wachowskival forgatta le anno a Mátrix-trilógiát (akkori még Larry és Andy Wachowski volt a nevük). Neo, Trinity, Niobe, a fiatal Morpheus és a Merovingi visszatérésén kívül egyelőre semmit sem lehet tudni a negyedik részről, így nem csoda, hogy a rajongók vadabbnál vadabb konteókat gyártanak a sztorit illetően: egyesek szerint a Mátrix 4 össze lesz gyúrva Keanu Reeves másik népszerű franchise-ával, a John Wickkel, Morpheusról pedig kiderül, hogy igazából végig a gonoszok oldalán állt! (via Collider)